satellite-dish-install-875x1000

Montaj antena satelit

£35.00

Montajul antenei consta in:
• fixarea acesteia cu ajutorul unui suport pe perete sau acoperis
• reglajul antenei pe semnal maxim
• conectarea cablului de la antena la receptorul TV

Deplasarea echipei de instalatori in zona Londrei este GRATUITA!

Descriere Produs

Cea mai importanta parte din instalarea unui sistem pentru receptarea canalelor TV transmise prin satelit o reprezinta montajul antenei!

Este partea esentiala, iar daca nu este facuta corect receptionarea canalalelor poate fi una proasta sau poate lipsi cu desavarsire. De aceea, este recomandat ca montajul sa se faca de un profesionist autorizat.

Instalatorii nostri autorizati, ajutati de aparatura profesionista din dotare, va vor asigura captarea semnalului maxim permis de locatie in cel mai scurt timp si cu un minim de deranj.

Pentru toate lucrarile de montaj si reglaj oferim garantie un an de zile!

Tarif deplasare

  • 1. Pentru Zona Londrei, deplasarea echipei de instalatori este GRATUITA
  • 2. In afara Londrei, costul deplasarii unei echipe de instalatori depinde de mai multi factori cum ar fi distanta, timp, taxe de drum. Daca avem mai multe comenzi intr-o anumita zona din afara Londrei, costul deplasarii se imparte la numarul de comenzi.

Facem constant deplasari in afara Londrei, asa ca puteti afla din timp in ce orase venim urmarindu-ne pe acest site sau pe Facebook

*Costul deplasarii include motorina si timpul de deplasare. Costul exact al deplasarii va fi comunicat telefonic odata cu confirmarea comenzii.