Montaj

    Cea mai importanta parte din instalarea unui sistem pentru receptarea canalelor TV transmise prin satelit o reprezinta montajul antenei!Este partea esentiala, iar daca nu este facuta corect receptionarea canalalelor poate fi una proasta sau poate lipsi cu desavarsire. De aceea, este recomandat ca montajul sa se faca de un profesionist autorizat.Montajul antenei consta in:

  •  fixarea acesteia cu ajutorul unui suport pe perete sau acoperis
  •  reglajul antenei pe semnal maxim
  •  conectarea cablului de la antena la receptorul TV

Instalatorii nostri autorizati, ajutati de aparatura profesionista din dotare, va vor asigura captarea semnalului maxim permis de locatie in cel mai scurt timp si cu un minim de deranj.

Pentru toate lucrarile de montaj si reglaj oferim garantie un an de zile!
     

     

      Tarife montaj

       Tarife deplasare*

  1. Pentru Zona Londrei, deplasarea echipei de instalatori este GRATUITA
  2. In imediata apropiere de Londra, deplasarea echipei de instalatori costa 10 lire.
  3. In afara Londrei, deplasarea unei echipe de instalatori costa 20 lire la 100 de mile dus-intors.
  4. Cazuri speciale:Daca avem mai multe comenzi intr-o anumita zona din afara Londrei, costul deplasarii se imparte la numarul de comenzi. De exemplu: Sa spunem ca avem 4-5 comenzi din nordul Angliei, iar costul deplasarii este de 80 de lire. In acest caz fiecare persoana care a facut comanda plateste 15-20 lire in loc de 80.

Facem constant deplasari in afara Londrei, asa ca puteti afla din timp in ce orase venim urmarindu-ne pe acest site sau pe Facebook.

*Costul deplasarii include motorina si timpul de deplasare. Acesta este estimativ si poate creste doar cu cateva lire datorita diferitelor taxe de drum (tolls). Costul exact al deplasarii va fi comunicat telefonic odata cu confirmarea comenzii.